7 Haziran 2017 Çarşamba

POSEIDON YURTDIŞI EĞİTİM İLE GREENCARD SÜRECİ

Poseidon Yurtdışı Eğitim olarak, bizlere ulaşan yoğun istek üzerine yurtdışı eğitim danışmanlık hizmetlerimizin yanısıra, Green Card danışmanlık hizmeti de vermekteyiz. Ne yazık ki pek çok vatandaşımız Green Card konusunda dolandırıcılık mağduru olmakta veya hatalı başvurular nedeniyle diskalifiye edilmektedir.
Green Card başvuruları Amerika Birleşik Devletleri Göçmenlik Bürosu websitesinden İngilizce olarak ücretsiz olarak yapılabilmektedir. Biz Poseidon olarak başvurularınızın zamanında, eksiksiz bir şekilde yapılabilmesi için danışmanlık hizmeti almanızı önemle tavsiye etmekteyiz. Poseidon Yurtdışı Eğitim’den Green Card danışmanlık hizmeti almanız durumunda başvuru belgeleriniz eksiksiz şekilde sisteme girilecek, takibi yapılacak, tüm aşamalarda sizlere haber verilecek, kazanmanız durumunda ise danışmanlık hizmetimiz ayrıca devam edecektir.
Green Card başvurularında dikkat edilmesi gereken pek çok husus bulunmaktadır. Sistemin izin verdiği süre içerisinde zaman aşımına uğramadan tüm bilgilerin doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi, fotoğrafınızın siteye doğru formatta ve boyutta eklenmesi gerekmektedir. Eksik veya hatalı girdiler diskalifiye olmanıza sebep olmaktadır.
Green Card talihlisi olmanız durumunda ise farklı bir süreç başlamaktadır. Amerikan Büyük Elçiliği ile görüşmeleriniz, doldurulacak ek formlar, sağlık muayeneleri, Green Card vizenizi aldıktan sonra dikkat etmeniz gereken hususlarda hatasız ve eksiksiz bilgiler sunmakta, sizi doğru bir şekilde yönlendirmekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dünyanın Merkezi: New York

New York Eyaleti'nin geniş yelpazedeki kültürel ve eğlence seçenekleri, dil öğrenenler için büyük bir cazibe merkezi haline getirmekte...