5 Ekim 2017 Perşembe

Green Card Başvuruları Başladı!

Green Card (DV-2019) girişleri 4 Ekim 2017 tarihi itirbariyle başladı! Başvurular 7 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek, sounçlar Mayıs 2018 tarihlerinde açıklanacaktır. 
Green Card başvurusunda istenilen bilgileri, hatasız ve belirlenen sürede kurallara uygun şekilde girmeniz gerekmektedir. Bu konuda bir tecrübeniz yok ise süreç için danışmanlık hizmeti almanızı kesinlikle tavsiye ediyoruz. 
Poseidon Yurtdışı Eğitim size danışmanlık hizmetini uzman kadrosu ile sağlayacak, girişleri sizin yerine yapacak ve her adımda sizi bilgilendirecektir. Giriş yaptıktan sonra sizin başvuru onay kodunuz size mail olarak gönderilecek, Mayıs 2018 ayında ise sonuçlar sizin yerinize kontrol edilerek bilgilendirecektir. Dilerseniz size gönderilen onay kodu ile siz de sisteme girerek sonuçları kontrol edebileceksiniz. 
Green Card talihlisi olmanız durumunda Poseidon Yurtdışı Eğitim süreci takip edecek ve dilerseniz size danışmanlık hizmetini bu teferruatlı süreç için sunmaya devam edecektir. 
Şimdiden bol şans dileriz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dünyanın Merkezi: New York

New York Eyaleti'nin geniş yelpazedeki kültürel ve eğlence seçenekleri, dil öğrenenler için büyük bir cazibe merkezi haline getirmekte...