13 Ocak 2018 Cumartesi

Genç Öğrencilere Özel Programlara Yüksek Talep!

Genç Programları

Özel rapor
Genç öğrencilere en iyi deneyimi vermek için genç öğrencilere hizmet veren kurumlar sürekli yenilik yapmaktadır. Georgina Deacon, 2018’de bu programlar ile ilgili bizleri nelerin beklediğini inceledi ve büyüyen sektördeki mevcut eğilimleri araştırıdı.
Yurtdışına gitmek isteyen genç öğrenci sayısı her geçen sene artıyor. Hem firmaların hem de okulların bu tür programlara olan talebin arttığını rapor etmesi sürpriz değil. 108 firmanın StudyTravel dergisi anketinde son 12 ayda genç program kayıtlarının yüzde 69'u artmış olduğunu belirtti. ILSC www.ilsc.com'daki Junior Programlar Direktörü Andrew Goulding, "Bu büyüme, gençlerin yurtdışı eğitim programlarına kayıt olarak rekabette avantajı kazanmak istemesiyle ortaya çıkıyor" diyor. "Küçük bir programla yolculuk eden ve okuyan genç öğrenciler, diğer kültürlerle aşinalık ve desteklenen ve yapılandırılmış bir ortamda bağımsızlık duygusu geliştirirler. Bu tecrübeyi hayatlarında böyle bir çağda başarmak, başarıyı ileriye taşımanın bir formülüdür."
Alpadia Language Schools www.alpadia.com Genel Müdürü Ugo Toselli, dünya genelindeki eğitim seviyesinin artmasıyla birlikte, çocuklarının diğer dillerden ve kültürlerden olabildiğince erken yararlanmasını istemekte. Bir takım çalışmalar, yeni bir dili sosyal bir ortamda öğrenmenin, onu idare etmek için anahtardığını gösteriyor. "Aktiviteler bakımından zengin, küçük bir programdan başka hiçbir şey daha sosyal değildir" diye ekliyor. Alpadia; İngiltere, Almanya, Fransa ve İsviçre'de gençler için yaz kampları sunmakta. İkincisi, başladığı ülkenin dört resmi dili (Almanca, Fransızca, İtalyanca ve İsveççe) sahip oldukları "yalnızca öğretmek ve öğrenmek için neyi bilmediğini bilmek, aynı zamanda bir dile derinlemesine dalabilmek".
Yeni teklifler
Yenilikçi okullar, dil öğreniminin eğlenceli ve yeni beceriler öğrenme fırsatı ile eşlik etmesini isteyen genç öğrencilerin artan taleplerine yanıt veriyor. Andrew, "Dil eğitimine devam etmenin yanı sıra, gerçek seyahat deneyiminin kendisi de bu genç öğrencilerde gerçekten derin bir etki yaratıyor" diyor. ILSC, Québec, Kanada'daki MacDonald Kampüsü'nde bu yıl sekiz ila 17 yaş arasındaki en büyük yaş aralığına ev sahipliği yapacaklarını söyleyen McGill Üniversitesi'nde yeni bir konut kampı açıyor. Andrew, "Erken dönemde dil eğitimine ve uluslararası seyahatlerde bulunmak, gençliğe kadar böyle bir hazırlık sürecini hızlandırır" dedi. ILSC ayrıca, 2018'de 13 ila 17 yaş arasındaki çocuklar için New York kampüsünde küçük bir kamp programı düzenleyecek. 
Bu yıl dünya çapında konut ve etkinlik kampları sunan Xplore www.xploretheworld.com'da yeni olan öğrenciler, sınıf ELT öğrenmesine ek olarak çeşitli becerileri öğrenebilecekleri ve geliştirdikleri English Plus kurslarıdır. Xplore Pazarlama Müdürü Emma Devine, "Futbol, ​​ragbi ve binicilikten LEGO Robotik ve Robotik Programlama gibi daha teknik kurslara kadar bir dizi spor sunuyoruz" diyor. "Baskının olmadığı bir çevrede sosyalleşmenin ve bunlara katılmanın, öğrencilerimizin en iyisini teşvik edebileceğine olan inancımız kuvvetlidir, bu yüzden faaliyet programımızı Anglia Sınavlarının temelini oluşturan yapısal İngilizce dil dersleriyle birlikte tutmaya devam ediyoruz."
Japonya'da, diğer Asya ülkelerinden gelen okul talebi, Hokkaido Japon Dil Okulu www.hokkaido-jals.com'da yıl boyunca yeni programların oluşturulmasına yol açtı. "2017/18 yıl içinde, Kış ve Yaz Kurs programlarımıza ek olarak, geniş bir yelpazede öğrencilerin yıl boyunca dil kurslarına, kültürel derslere ve etkinliklere erişebilmelerini sağlamak için bir İlkbahar Kursu ve Sonbahar Kursu başlattık" Peta Ohata, Müdür Yardımcısı.
Taunton School'da, İngiltere merkezli bir ikincil firma olan www.tauntonschool.co.uk'de, öğrencilerin her gün farklı bir spora katılmalarının yanı sıra üç saat İngilizce dil eğitimi alması için iki haftalık junior spor kursu hazırlanmıştır. Pazarlama ve Kabul Müdürü Lisa Palmer, yedi yaş ve üstü gençler için artan sayıda başvuru yaptıklarını söylüyor. "Bir ana akım İngiliz okuluna katılmak için etkili bir hazırlık sunabiliriz" diye açıklıyor "Gençler için uluslararası bir okulumuz var ve öğrencilerle yıl boyunca çalışmayı kabul edebiliyoruz."

Merkezleri benzersiz, İngiltere'de İngilizce eğitimi sunan www.finddigs.co.uk/summer-camps Find Education bulunmaktadır. Royal Hospital School, öğrencilerin drama, yelken, binicilik veya dans da dahil olmak üzere haftada iki kez çeşitli etkinliklere katılmayı seçebilecekleri 2018 yazında İngilizce + program sunacak. Satış Müdürü Nadia Zammal, bunun başlamak isteyen veya bir hobiye daha fazla eğilmek isteyen öğrenciler için ideal olduğunu söylüyor. 12-17 yaşlarındaki öğrenciler için olan Westonbirt Okul merkezinin 2018 itibari ile 8 ile 11 yaş arasındaki öğrencilere hitap ettiğini de ekliyor.
İngiliz +, İngiltere ve İrlanda'da merkezleri olan MLI Uluslararası Okullar www.mli-group.com'da da talep edilmektedir. Rosemont School Dublin merkezindeki MLI İngiltere Satış ve Operasyon Müdürü Rebecca Stead, 14-17 yaşlarındaki öğrenciler için yeni bir İngilizce Plus programı oluşturduklarını söylüyor. Bu sene ayrıca, 10 ila 13 yaşındaki çocuklar için Rosemont School'daki Dublin evde kalma merkezinde küçük bir dalış kursu verilecek. Rebecca, "Sabahları yerel İrlandalı çocuklarla vakit geçiriliyor ve öğleden sonra İngilizce dersleri veriliyor" diyor. "Harika bir fırsat!" MLI, İngiltere'deki FCV Uluslararası Futbol Akademisi ile Loughborough College merkezinde İngilizce + Futbol Eğitimi sunmak için ortaklık kurdu.

Bireyi bulma
Böyle yenilikçi bir sektörde ve yeni programlarda okulların kişiliklerini ve benzersiz satış noktalarını sergilemek için başka yollar bulmaları gerekiyor. Bu, olağanüstü konumu veya sınıfta bulunan ustaca eğitim yöntemleri aracılığıyla olabilir. Eğitim Bulursanız, Nadia, öğrencilerin öğretmenlerinin kalbinde öğrencileri yerleştirdiklerini ve her birinden okuldaki zamanlarında öğrendiklerini kısa bir sunum yapmalarını söyler. Programın kendisi İngiliz kültürü ve yaşam tarzı etrafında yoğunlaşıyor ve Nadia, "Öğrencilerin İngiltere'de yaşarken mümkün olduğunca İngiliz yaşam biçimine maruz kalmaları gerektiğine inanıyoruz" diyor.
Birçok sağlayıcı, yıllar önce orada başlamış olan genç sektöre köklü bir şekilde yerleşmiş. 1986'da kurulan Xplore yaz etkinlikleri kampları ile başladı ve Emma, ​​sunumlarında zaman geçtikçe güçlendiklerini söylüyor. "Bizi birbirimizden ayıran şey, bütün yaz kamplarının kalbinde ve yıl boyunca devam eden mini konaklamalarımız eğlencedir ve katılımdır" diye ekliyor ve firmalarla olan kişisel ilişkilerini sürdürmeye çalıştıklarını ve hizmetin hem öğrencilere hem de acentelere bireysel ve özel teklif veriyorlar.
Gateway School of English'in (GSE) Satış ve Pazarlama Direktörü Karl Sammut, Akdeniz'in kalbinde, www.english-malta.com adresinde, genç öğrenciler için çok cazip hale getiren bir çok okulun bulunduğu yeri belirtti. Güneş her zaman parlıyor, aynı zamanda gençler için ve güvenli bir yerde mükemmel bir konaklama imkânı sunuyor. "Küçük rezidansımız, denize birkaç metre uzaklıkta, binanın çevresinde geniş açık alanlar ve gençler için St Julian'ın koşuşturmacasından uzakta güvenli bir konumda bulunuyor." Ev sahibi ailelerinin hepsinin okuldan 10 dakikalık bir yürüyüş mesafesinde olduğunu belirtti.

Artan talep
Ajanslarla yaptığımız araştırmaya göre, son 12 ay boyunca ortalama junior iş büyümesi yüzde 13,2 oldu. FLS International'daki Outreach Direktörü Joy MacFarland www.fls.net, ABD merkezli merkezlerinde talebin artmaya devam ettiğini belirtti. "Öğrencilerin daha genç ve daha genç yaşlara maruz kaldıklarını düşünüyorum ve ebeveynler çocuklarına daha genç yaşlarda İngilizce öğrenmek için daha fazla yatırım yapıyor" diye belirtiyor. "Gençlik programlarımız nasıl başladığımızdı ve zamanla daha iyi hale geldi" dedi. FLS, TOEFL kampından STEM kampına, sinemaya ve oyunculuk kamplarına kadar çeşitli programlar sunmaktadır. Joy, "İnsanlar günümüzde daha spesifik kurslar ve programlar arıyorlar" diyor. "İnsanlar, ‘to be’ fiilini öğrenmek için dünya üzerinde farklı yerlere uçmazlar.

FLS'deki Çinli öğrencilerin talebi belirgin bir şekilde arttı "diyen Joney, Taunton School, ILSC'da da bir eğilim olduğunu belirtti ve Nadia'nın açıkladığı gibi Find Education," Çin pazarı artık yabancı dil öğrenmek için yurtdışına çıkan öğrencilere açık ve bu nedenle İngilizce dilinin değeri çocukların geleceği için önemi. " Xplore'daki Emma, ​​"Çinli ebeveynlerin dil öğrenimi için yurtdışına çocuk göndermeye daha rahat hale gelmelerinin yanı sıra, artışın bir göstergesi olacak Çin pazarında daha aktif hale geldi" sözleriyle ekliyor. Çin ajansı Study Pathway'den Diana Ji, ajanımızın yorum kutusunda teyit ettiğinden, ülkedeki ebeveynlerin çoğu yurtdışında eğitimin yararlarını takdir ediyor ve birçok okulda Çin'den gelen öğrencilerin yükselişiyle sonuçlanıyor.
Karl, GSE'de Malta şu anda İtalyan öğrencilere PON burs planı nedeniyle bir artış yaşıyor diyor. Ancak sadece bu değil, okul Güney Amerika da dahil olmak üzere ortaya çıkan bazı kaynak pazarlarından talep görüyor. Karl, "Piyasaya bağlı olarak bu tür büyümeyi tetikleyen çeşitli faktörler var" diye açıklıyor. "Örneğin, İtalyanlar Malta'yı evleri gibi görüyorlar ve dolayısıyla yakınlık ve kültür açısından Malta'yı cazip buluyorlar, diğer pazarlar ise Malta'yı çok güvenli bir yer olarak görüyor" dedi. İngiltere, Fransa ve İspanya'daki son terör saldırıları nedeniyle grup rezervasyonlarında "benzeri görülmemiş bir artış" yaşandığını ve firmalar, veliler ve öğrencilerin güvenlik endişelerinin büyük önem verdiğini de sözlerine ekledi.

Risk yönetimi
Genç yaştaki öğrencilerin daha fazla öğrencisi yurtdışında eğitim görmeye karar verdikçe, firmalar tekliflerini gençlerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılayacak şekilde değiştirmektedir. Karl, "böylece okul organize faaliyetleri sürerken grupların daha iyi gözlemlenmesini sağlayarak "1 ila 10 öğrenciye grup liderleri eklediğini söyledi. Alpadia'daki Ugo, aynı bakım ve sorumluluğu üstlenirken öğrencilerine 7/24 denetim sunarken "Değişen şey iç organizasyonumuzun dış tehditler haline gelmesidir" diyor ve ekliyor "British Council'ın esin kaynağı olan, herhangi bir riske karşı korumak için kapsamlı bir Kriz Yönetim Planı geliştirdik."
Hokkaido Japon Dil Okulu'nda Peta, okulun asgari öğrenci yaşı 14 yılda olsa da "her öğrenciyle daha iyi bir şekilde ilgilenebilmek için "bir kılavuz olarak belirtiyor - gençlik yıllarını korumak için birtakım güvenlik önlemleri var. Japonya'nın yetişkinlik çağını 20 yaşındayken bu yaş grubunda gri alanlar olabileceğini de belirtti ancak" Ancak ağırlıklı olarak uluslararası bir pazarla çalışırken, 18 yaşı çocuğumuz için limit olarak görüyoruz. koruma politikası." georgina@studytravel.network


Study Travel, 2018 Ocak Sayısı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dünyanın Merkezi: New York

New York Eyaleti'nin geniş yelpazedeki kültürel ve eğlence seçenekleri, dil öğrenenler için büyük bir cazibe merkezi haline getirmekte...